background-schelfhout2
Les atouts de Schelfhout
Afdrukken

Onze troeven


De goede reputatie en het voortbestaan van de firma Schelfhout berusten op 3 pijlers: 

  • 1- Beheer van een uitgebreide voorraad: in 2007 vestigde Schelfhout Belgium zich in Villers le Bouillet en huldigde er een showroom van 1800 m2 in, met op hetzelfde terrein een overdekte opslagruimte van nagenoeg 7000 m2. Daar worden de tegels en natuursteen opgeslagen die het assortiment van Schelfhout vormen en waarover zeer regelmatig met de leveranciers wordt onderhandeld. Schelfhout verbindt zich er dus toe om grote volumes in voorraad te houden zodat het bedrijf zijn klanten een passende prijs kan bieden en op zeer korte termijn kan leveren.
  • 2- Een actueel assortiment: Schelfhout maakt er een erezaak van om zijn team “Productselectie” uit te zenden naar internationale, gespecialiseerde beurzen om daar voor u te snuffelen naar de nieuwste trends, innoverende technieken en nuttige adviezen. De showroom met tal van kleine, sfeervol ingerichte ruimtes geeft u een mooi overzicht van het resultaat van deze ontdekkingstochten. 
  • 3- Bewezen ervaring: met meer dan 50 jaar ervaring kiest Schelfhout zijn partners. Die keuze verloopt volgens strenge criteria. Alleen leveranciers die de beste kwaliteit leveren voor een correcte prijs komen in aanmerking.

 

Copyright © 2013 Schelfhout Belgium | Rue de l'Avenir 18, Villers-le-Bouillet 4530 Belgique | Tél. : +32 (0) 4 228.28.28
Création du site par Zzam.be

Schelfhout, le magasin de carrelage à Liège spécialisé en vente de carrelage sol, carrelage muraux, céramique et pierres naturelles...

Notre magasin de carrelage situé à Villers-le-Bouillet (proche de Huy, Waremme et Liège) vous accueille du lundi au vendredi de 8h30 à 18h00 et le samedi de 9h00 à 17h00.